Kesi leverer et testosteron-pumpet grand slam af et debutalbum!

0

Nu er det halvandet års tid siden, at Kesi smed “Byen Sover” ud på YouTube, og siden da, har musikkarrieren ikke ligefrem stået stille. Det er blevet til et hav af populære tracks, i selskab med resten af B.O.C-crewet, og nu er debutpladen endelig ude!

“Bomber Over Centrum” må siges at være et af de album, som rigtig mange har ventet på. B.O.C har siden midten af 2011 fyldt enormt meget i den danske hiphop-undergrund, og især Gilli og Benny Jamz, har sammen med Kesi erobret YouTube med tracks som “Stadig Den Bedste”, “Ingen Ting” og “Fissehul”.

Nu er debutskiven så endelig ude, og den går bestemt ikke stille med dørene. Der er fuld knald på, både i form af produktionerne leveret af Benny Jamz og Vivid, og fra Kesi’s tekster, viklet ind i det frembrusende grime-flow.

Foruden hele B.O.C-crewet, finder man også et hav af andre spændende features, som tæller Emil fra Suspekt, Pernille Rosendahl, Ataf Khawaja og Mass Ebdrup.

Man er nødt til at tage hatten af for det arbejde, som Kesi og resten af holdet har lagt i albummet. Hvert eneste track er både gennemført og velproduceret, og der er noget til alle, på den 13-track lange skive.

Pladen handler om mange forskellige ting, men især primært om Kesi’s eget liv, sammen med vennerne. Lyrisk kører den unge Nørrebro-rapper hårdt på, og teksterne appellerer især til det unge publikum, hvor damer, fester og gademiljøet er i fokus.

Albummet er udkommet i dag, og allerede nu kan du finde det på 1. pladsen på iTunes. Støt op, og køb albummet derinde – det kan kun anbefales!

Del.

Skriv en kommentar