Kill J leverer bjergtagende live-version af ny single

0

Kun akkompagneret af den prisvindende pianist Gustaf Ljunggren, giver KIll J’s Julie Aagaard en forsmag på den kommende single “Trickle Trickle”, som lander d. 25. Januar.

Pop-projektet Kill J har med en rå og beat-tung lyd kastet flere singler af sig i 2015, som optakt til EP’en Quasi, som udgives senere denne måned.

»Emotionelt var det største i 2015 at få lov til at optræde med Gustaf Ljunggren til årets NAKED koncerter på SPOT. Under koncerten var der så stille at man nærmest kunne høre folks åndedræt. Det var så super intenst og føltes som en bue der blev mere og mere spændt indtil at sangen stoppede og stilheden afløstes af det vildeste bifald jeg nogensinde har oplevet.«, siger Julie Aagaard om sin største musikalske oplevelse i 2015.

I en mildest talt bjergtagende og eksklusiv Tuborg Musik-livesession, bliver man mindet om hvorfor Kill J får så stor opmærksomhed. Julie Aagaards vokal er en af hendes mest fremtrædende forcer, og især i det høje register, kan få andre sangerinder være med. I den nye live-session er man vidne til et inderligt overskud af den slags, som skal opleves.

Det er intenst, tæt på og skåret helt ind til benet. Råt talent i sin pureste form. Fantastisk.

Del.

Kommentarer er slået fra.