Kragen leverer tung dubstep, uden slinger i valsen!

0

les femmes qui sont а“Т la recherche des hommes Dansk musik bugner med nye talenter, og den elektroniske musikscene er ingen undtagelse. Det vælter frem med dygtige producere og DJ’s, og Kragen er én af dem. Med et talent indenfor produktion af både dubstep og hiphop, er den unge producer nu klar med sin første video.

affair dating site australia

http://gamginc.com/?viopwas=site-de-rencontres-avec-photos&38f=cf

click Har du stiftet bekendskab med den danske dubstep-gruppe WOMBAT, eller rapperen Holsaae, så er du højst sandsynligt også stødt på Kragen. Han har et stort talent indenfor begge genrer, og formår at lege med sin musik på en sådan måde, at den opnår en imponerende gennemslagskraft.

speed dating doesn't work Kragen er netop kommet ud med sin første musikvideo til nummeret “Deep Shit”, hvor han i selskab med sangerinden ÉDA, leverer tung dubstep når det er bedst. Der er ingen slinger i valsen, og både produktionen og videoen er dybt professionelt lavet.

http://vahidsport.com/pltyte/factore/5280 Man er nødt til at give den op for de her unge producere. Det kræver virkelig et talent at mestre de elektroniske toner, og ikke mindst, finde sin egen lyd. Kragen er et kompetent nyt skud på den danske musikscene, og han er klart værd at tjekke ud.

http://gsc-research.de/gsc/research/hv_berichte/detailansicht/index.html?cHash=cf53cc374d Find Kragen på Facebook.

cherche un homme francais pour mariage Hør og se det nye track “Deep Shit” her.

Del.

click Kommentarer er slået fra.