L.O.C er så langt foran bitches, de giver ham jetlag!

0

Liam har begået en dobbelt genistreg med sit nye album “Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1”, og ikke kun fordi albummet er faretruende gennemført, men fordi hele konceptet med gratis download, viser vejen for danske musikere.

Som jeg også før har været inde på, så har den teknologiske udvikling gjort, at musik ikke har den samme værdi længere. Så hvorfor er det så genialt, at Liam gør albummet gratis nogle uger efter release? Det er jo netop den periode, hvor folk vil betale for det. Det er ærgeligt at Copenhagen Records går så meget efter Liam, når han faktisk blot viser, at musikken efterhånden er gratis, og det derfor nu handler om at få så mange mennesker til at lytte til musikken som muligt, skabe en masse, og derved tjene penge på andre ting som ikke umiddelbart kan kopieres, såsom koncerter, musikvideoer osv.

Men, nok om det, nu til albummet, som jo selvfølgelig er det vigtigste. Har du ikke allerede hentet pladen, bør du omgående gøre det lige Her.

Både for at støtte op omkring L.O.C’s nye måde at markedsføre sig selv på, men også fordi mandens sjette soloalbum er en seriøs lytter værd. Både Jokeren, USO, Pernille Vallentin og selveste WC fra den amerikanske rap-gruppe Westside Connection kan opleves som features, og pladen viser kort sagt, hvorfor L.O.C er kongen af dansk rap!

Del.

Kommentarer er slået fra.