L.O.C ude med ny single + en fed nyhed!

0

dating ideen hannover Har I savnet Danmarks egen Århus V banger? Så frygt ej, for L.O.C er i dag ude med en ny single + nyheden om hans kommende album!

http://www.newmen.eu/mysoroj/viosa/8797

go to site Det er nu et lille års tid siden, at L.O.C’s 5. solo album “Libertiner” ramte Danmark, men allerede d. 23. marts er Liam klar med hans næste udspil, nemlig albummet “Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1”.

hombres casados mujeres solteras Allerede i dag kan du få en forsmag på albummet, i form af singlen “Noget Dumt”, som L.O.C beskriver med disse ord:

flirter n'est pas tromperTekstmæssigt befinder ”Noget Dumt” sig i det selvforherligende og umiddelbare univers jeg altid har elsket ved rap. Min musik og tekster har altid fungeret som en løbende biografi, og på “Noget Dumt” befinder man sig i en af de opadgående kurver, midt i det maniodepressive kapitel 6.

online internet cyber dating network nogetdumt

source link “Libertiner” var et klasse album, der med sin gennemgående 50’er stil, viste en lidt ny side af den danske rapper. Hvad kan vi forvente med det kommende album? Kan man andet end glæde sig?

Del.