Lille nægter at være lille!

0

Det er ikke småting vi har set fra det nye hiphop-skud Lille, som især sammen med Hyped:UP-crewet, har gjort sig særligt bemærket med hans agressive røst og lyriske evner. Nu er han klar med sit nyeste udspil “Ensom Jeg” !

Især den måde Lille smider sine tekster sammen på, er værd at lægge mærke til. Han kan både være filosofisk og lynskarp i hans måde at skabe metaforer på, og sammen med hans stærke og genkendelige stemme, rammer han simpelthen bare et niveau over de fleste. Indenfor dansk rap, er han en af de rigtig stærke newcomers.

Tracket “Bag Facaden” var det første vi så til Lille, hvor han sammen med Sami Kas, leverer et seriøst første udspil. Senest så vi “Dress To Impress” sammen med Hyped:Up-crewet, og nu viser Lille en anden side af sig selv, med det mere seriøse track “Ensom Jeg“.

Musikvideoen står AlexH bag, og produktionen kan vi takke Jay Rhythm aka. Martin Josephsen for. Resultatet er utrolig vellykket og professionelt, og Lille leverer imponerende godt.

Det er uden tvivl en offensiv fremgang vi er vidne til, og der kan ikke være nogen tvivl om, at vi nok skal komme til at høre meget mere til Lille.

Hør tracket og se den flotte video her.

Del.

Kommentarer er slået fra.