Linkoban laver musik Like This!

0

http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/6739 Linkoban gemmer sig ikke ligefrem i krogene, og hendes musik oser af den slags overskud, som man ikke ligefrem støder på hver dag herhjemme. Efter en massiv succes med førstesinglen “Like This”, ser fremtiden aldeles lys ud for det nye talent.

conocer chicos por facebook

الخيارات الثنائية الموالية إشارات opinioni Ikke helt overraskende, har den danske Lucy Love haft en finger med i spillet, og Linkoban er da også signet af Loves eget pladeselskab Superbilion Records. Efter et længere ophold i London, hvor Linkoban endte med at eksperimentere lidt med hendes musik, tog hun kontakt til Lucy Love og producer Yo Akim, som med det samme så det enorme potentiale.

https://www.gemeinde-stammham.de/destolo/1094 Det er virkelig heller ikke svært at spotte. Linkoban rapper som om hun aldrig har lavet andet, og er især kendt for hendes vilde og energiske liveshows, som både kunne opleves under Lucy Loves turné i efteråret 2011, hvor Linkoban agerede opvarmning, og naturligvis til dette års Distortion, hvor hun lagde Københavns gader ned.

http://gogirlsmusic.com/?poniker=hombres-cristianos-solteros-en-republica-dominicana&f5d=a1 Der er planer om en EP til foråret samt et album senere i 2012, og man kunne sagtens forestille sig, at Linkoban stjæler en del overskrifter i fremtiden.

see here now Find Linkoban på Facebook. Skal du derudover på Roskilde Festival i år, kan det absolut anbefales at kigge forbi site de rencontre lavalife Pavilion Junior d. 4. juli kl. 20.30, hvor Linkoban med høj sandsynlighed skruer op for festen.

http://asiaautomotive.com.sg/macros/4480 Se og hør førstesinglen “Like This” herunder:

click this site

read review

Del.

Kommentarer er slået fra.