Linkoban udgiver ny single

0

I dag udgiver Linkoban singlen ”Hide the Dirt”, som er rapperens første udspil siden det anmelderroste debutalbum Ox fra 2013.

Linkoban har utallige hits og uforglemmelige liveoptrædener over hele verden bag sig, men sidste år endte det hele brat. Linkoban blev i oktober 2014 diagnosticeret med kræft i stadie 4. I løbet af det sidste år har hun været igennem intense behandlingsforløb med både kemoterapi og stråling.

Behandlingen har dog ikke afholdt Linkoban fra at tilbringe en masse tid i studiet, og sammen med producer Jens Lindahl, er der blevet lagt grundspor til en samling nye numre ­– heriblandt det nye nummer ”Hide the Dirt”. Alle pengene fra streaming og salg går til Linkobans kræftbehandling.

Det sidste år har været det værste år i mit liv. Men det har også været ét af de bedste. Og det skyldes de mennesker, jeg har omkring mig. Det har været svært, og vi har været kede af det. Men vi har også haft det fucking sjovt.

Hide the Dirt” handler om venskab. Sangen er skrevet til den ven, der forstår dig på en måde, ingen andre forstår dig. Den slags venskab, der føles mere som familie. Man deler kultur og visioner. Og man deler hemmeligheder og struggles. Man går langt for hinanden. Helt uden at stille spørgsmål.“, fortæller Linkoban.

Studiet har været Linkobans tilflugtssted, og musikken har givet hendes plads til at ånde. Det har været vigtigt:

Så længe jeg er syg, bliver jeg nødt til at skrive sange. For det første for ikke at tabe småkagerne fuldstændigt – men også fordi jeg undslipper balladen for en stund og får lov at leve mig ind i mine egne drømme igen. Her er intet umuligt.

Ikoner som Stella McCartney, Alexander Wang og Boy George er allerede erklærede fans, og Linkoban har leveret sange til bl.a. P3 og BBC Radio1 samt Hollywood-film.

CAREMAKER-indsamlingen
I oktober 2014 blev Linkoban diagnosticeret med stadie 4 kræft. I løbet af det sidste år har hun været igennem intens kemoterapi og stråling. Desværre får Linkoban det ikke bedre. Efter adskillige behandlinger har det danske hospitalsvæsen ikke mere at tilbyde – kræften har spredt sig til hendes lymfer, og fortsætter med at sprede sig aggressivt.

Nu søger Ling derfor alternativ behandling i Frankfurt. Støt indsamlingen til ære for Linkoban LIGE HER.

“Hide the Dirt” kan høres og downloades på alle gængse platforme, bl.a. Spotify og iTunes. Alle pengene fra streaming og salg går til Linkobans kræftbehandling.

Linkoban-hidethedirt-web

Del.

Kommentarer er slået fra.