Live Live Festival offentliggør fem stærke navne

0

Continue Reading Mini-festivalen, som hylder vækstlaget i dansk musik, er nu klar med de første fem spændende navne til plakaten.

http://nalads.com/?tremoit=meilleur-site-de-rencontre-de-l-ann%C3%A9e-2013&ede=dd

http://makse.com/?kremel=free-most-popular-dating-sites&bbc=3d Det imponerende arrangement løb første gang af stablen i 2012, og i år har festivalen fået en opgradering. D. 10.-11. maj vil 50 bands indtage scenen i Roskildes kreative bydel Musicon, og de første fem offentliggjorte navne, afslører en bred musikalsk oplevelse.

site de rencontre femme cameroun I den elektroniske afdeling finder vi både une bonne presentation pour un site de rencontre Asbjørn, gta 5 rencontre internet You.You.You og http://adetacher.com/misroe/jisdr/3347 Vintertur, imens dem med en forkærlighed for rocken og singer-songwriter-verdenen, kan nyde https://dunkl.co.at/deposti/12461 Paper Tigers og http://gogirlsmusic.com/?poniker=ciega-a-citas-online-capitulo-47&591=c7 Mathilde Savery.

windows 8 votre pc a rencontre un probleme Det er i den grad et stærkt lineup at lægge ud med, og i år kan du spare penge med festivalens 2-dags Early Bird billetter. Kig forbi den helt nye hjemmeside på www.livelivefestival.dk.

Lær de fem navne lidt bedre at kende herunder:

Asbjørn

You.You.You

Vintertur

Paper Tigers

Mathilde Savery

Del.

Kommentarer er slået fra.