Live Live Festival runder programmet af med 5 nye navne!

0

Den nye festival er spækket med nye og spændende kunstnere, og de sidste 5 er netop blevet offentliggjort. Live Live Festival løber af stablen d. 2. marts, og Lytter.dk vil foreslå alle som elsker ny musik at komme forbi!

Castles Made Of Sand kommer og bidrager med en god omgang rock, og Too Young To Shave vil levere rock/pop i den lidt blødere ende af skalaen. Som endnu en del af Live Live Festivals pop-ensemble, kan du også møde de småelektroniske pophoveder StarGoesCandy, der med garanti medbringer en god stemning.

Er du ikke bekendt med surf-rock, så kan du glæde dig til Surferdrengene, som hiver 60’er musikken med på scenen, og sidst men ikke mindst, må du ikke gå glip af de følsomme og akustiske toner fra Nothing Of This Is Real.

De 5 nye navne spænder vidt rent genremæssigt, og det er netop det fede ved Live Live Festival. Den danske musikscene bugner med nye talenter, og festivalen giver dig rig mulighed for at udvide din musikhorisont.

livelive

Alt i alt ligger Live Live Festival inde med et solidt program, og den nye festival tegner til at komme utrolig godt fra start.

Har du fået købt billet endnu? Hvis ikke, så har du stadig chancen for at vinde 2 stk. på vores Facebook-side.

Del.

Skriv en kommentar