Live-session: Ida Gard – ‘Just Like The Seasons’

0

Den danske sangerinde Ida Gard har indspillet 3 intense live-sessions, og vi kan med stolthed sige, at det er gjort i samarbejde med Lytter.dk.

I sidste måned havde vi premiere på den første i rækken, nemlig Idas cover af Steppeulvenes “Til Nashet”. I dag kan vi præsentere den næste live-session, hvor Ida Gard fremfører hendes eget nummer “Just Like The Seasons”.

Om nummeret fortæller Ida:

Jeg har i lang tid – siden før mit seneste album “Womb” – arbejdet på et omfattende projekt som jeg ikke kan fortælle så meget om på nuværende tidspunkt. Den her liveversion af “Just Like The Seasons” er det første lille løft på sløret og jeg glæder mig helt vildt til at se hvordan den bliver taget imod. Sangen er dedikeret til mine fantastiske og meget forskellige søskende.“.

Optagelserne til de 3 live-sessions foregik på rockmuseet RAGNAROCK i Roskilde, og foruden utallige fantastiske locations, var museets personale også ovenud behjælpelige med processen.

Normalt når man besøger RAGNAROCK bliver den smukke musikvideoinstallation lavet om til et spil “Just Dance” når man nærmer sig. Det synes vi ikke passede så godt til stemningen i sangen. Heldigvis fandt John ud af at dække sensoren så vi kunne få lov at stå badet i alt fra Madonna til Tuneyards. Tak John!“, udtaler Ida.

Vi er som sagt meget stolte af at have været en del af hele processen, og “Just Like The Seasons” er et smukt eksempel på Ida Gards alsidige og eksperimenterende talent. Nummerets ikoniske rytme kan tilskrives Ida Gards faste trommeslager Anne Kirstine Winkler, som i øvrigt er en del af alle 3 live-sessions.

Se Ida Gard fremføre “Just Like The Seasons” herover.

Oplev i øvrigt Ida Gard live i november rundt om i Danmark:

06. nov – FREDERICIA, Fredericia Bibliotek (billetter: https://goo.gl/QGmpxR).
10. nov – KØBENHAVN, Karens Minde Kulturhus (billetter: https://goo.gl/NFiu6A).
18. nov – HINNERUP, Hinnerup Bibliotek og Kulturhus (billetter: https://goo.gl/WAv5W6).

Del.

Kommentarer er slået fra.