Live-session: Ida Gard – ‘Last Night Never Happened’

0

http://gtheal.com/?marakanr=sasieni-mayfair-dating&022=07 Den danske sangerinde Ida Gard har indspillet 3 intense live-sessions, og vi kan med stolthed sige, at det er gjort i samarbejde med Lytter.dk.

mujeres madres solteras en bogota Efter de første to live-sessions, nemlig Idas cover af Steppeulvenes “Til Nashet” samt fremførelsen af hendes eget nummer “Just Like The Seasons”, er vi nu klar til den tredje og sidste i rækken. Der er tale om det endnu uudgivede nummer “Last Night Never Happened”.

click here Om nummeret fortæller Ida:

https://planetdevon.com/malkoni/184“Last Night Never Happened” handler om at være ung og prøve kræfter med kærligheden. Om forelskelse og usikkerhed og de mange misforståelser som de to – evt. i kombination med alkohol – kan kaste af sig.“.

http://vahidsport.com/pltyte/factore/1691 Om selve projektet fortæller Ida yderligere:

http://theftzapperfence.com/?makisf=buscar-mujeres-solteras-en-nashville&fac=81De her sessions er ikke en del af en nøje udtænkt plan, og jeg ved derfor heller ikke, hvornår og om “Last Night Never Happened” bliver indspillet og udgivet sådan ‘rigtigt’. Jeg har bare lyst til at dele nogle af de mange, mange sange, som er kommet til verden siden udgivelsen af mit seneste album “Womb” og få en fornemmelse af, hvordan de bliver taget imod.

http://blossomjar.com/pacinity/2597 Denne live-session er som sagt den sidste i rækken, og vi er ovenud stolte af, at have været en del af det. Men selvom dette projekt slutter her, så har Ida fart i karrieren. På torsdag står den på tourstart i Tyskland, som kommer til at sætte punktum for hendes seneste album Womb. I øjeblikket arbejder Ida på hendes nye album.

rencontre frédéric moreau mme arnoux Se og hør “Last Night Never Happened” herover.

Del.

http://diebrueder.ch/piskodral/5343 Kommentarer er slået fra.