LIVE-SESSION: Mendoza – True Meaning Of Cruel

0

follow url Mendoza er lige nu aktuel med singlen “True Meaning Of Cruel”, og den netop offentliggjorte Tuborg Musik live-session er et kæmpe must-see.

http://www.lovelyappetite.com/?milkiwety=script-php-pour-site-rencontre&71d=1f

dating age difference in korea “True Meaning Of Cruel” er forløber for sangerindens endnu unavngivne EP, som udgives i løbet af foråret, hvor hun også vil kunne opleves live den 15. april på Atlas i Århus og 16. april på VEGA i København.

source url Den nye live-session, som er lavet i et mørkt studie, kun med Mendoza og en sampler, hæver i den grad lysten til at opleve hende live. Hendes musik har da også udviklet sig, bl.a. med hende selv som co-producer på den nye single og den kommende EP.

rencontre femme au burkina fasoJeg er gået fra at vide absolut intet om musikproduktion til nu at co-producere og være med til at skabe lyden og universet, og samtidig kender jeg min stemme så godt, at jeg kan kontrollere den og udnytte potentialet fuldt ud”.

http://bullcitycraft.com/milnica/5532 Efter nummeret “Love Druggie” fik mange øjnene op for Mendoza. Hun blev bl.a. en del af VEGAs Udvalgte i 2015 – et koncept, hvor spillestedets bookere udpeger de nye talenter på den danske musikscene. Blandt tidligere VEGAs Udvalgte finder man MØ, Ulige Numre, ANYA, Karl William og Kwamie Liv.

http://avpsolutions.com/blog/tag/merchant-services-small-business/ Også udlandet har opdaget Mendoza, hvor “True Meaning of Cruel” netop er blevet spillet af den legendariske radiovært Zane Lowe på hans radioprogram på Beats1, som går ud til hele verden via Apple Music. Herhjemme har P3 også taget godt imod singlen, og succesen lader ikke til at sænke farten.

follow link Se og hør den fantastiske live-session her.

Del.

source link Kommentarer er slået fra.