LIVE-SESSION: Mendoza – True Meaning Of Cruel

0

Mendoza er lige nu aktuel med singlen “True Meaning Of Cruel”, og den netop offentliggjorte Tuborg Musik live-session er et kæmpe must-see.

“True Meaning Of Cruel” er forløber for sangerindens endnu unavngivne EP, som udgives i løbet af foråret, hvor hun også vil kunne opleves live den 15. april på Atlas i Århus og 16. april på VEGA i København.

Den nye live-session, som er lavet i et mørkt studie, kun med Mendoza og en sampler, hæver i den grad lysten til at opleve hende live. Hendes musik har da også udviklet sig, bl.a. med hende selv som co-producer på den nye single og den kommende EP.

Jeg er gået fra at vide absolut intet om musikproduktion til nu at co-producere og være med til at skabe lyden og universet, og samtidig kender jeg min stemme så godt, at jeg kan kontrollere den og udnytte potentialet fuldt ud”.

Efter nummeret “Love Druggie” fik mange øjnene op for Mendoza. Hun blev bl.a. en del af VEGAs Udvalgte i 2015 – et koncept, hvor spillestedets bookere udpeger de nye talenter på den danske musikscene. Blandt tidligere VEGAs Udvalgte finder man MØ, Ulige Numre, ANYA, Karl William og Kwamie Liv.

Også udlandet har opdaget Mendoza, hvor “True Meaning of Cruel” netop er blevet spillet af den legendariske radiovært Zane Lowe på hans radioprogram på Beats1, som går ud til hele verden via Apple Music. Herhjemme har P3 også taget godt imod singlen, og succesen lader ikke til at sænke farten.

Se og hør den fantastiske live-session her.

Del.

Kommentarer er slået fra.