Live-session: Se Ida Gard fortolke Steppeulvenes ‘Til Nashet’

0

Den danske sangerinde Ida Gard har indspillet 3 intense live-sessions, og vi kan med stolthed sige, at det er gjort i samarbejde med Lytter.dk.

De 3 live-sessions vil blive udgivet henover de næste 3 måneder, og i dag har vi premiere på den første i rækken, nemlig et cover af Steppeulvenes nummer “Til Nashet”.

I 1967 skrev Steppeulvene historie med deres første og eneste album Hip, som med syrede viser og fortællinger på dansk vandt genklang hos tidens unge. I 2015 blev albummet genudgivet og nummeret “Til Nashet” står stadig som et tydeligt eksempel på den ånd og poesi som Steppeulvene skabte.

Om projektet fortæller Ida:

Ideen til samarbejdet opstod i foråret hvor jeg spillede til Steppeulvenes 50 års jubilæum som blev holdt på RAGNAROCK. Jeg havde lyst til at flere folk skulle høre coverversionen af “Til Nashet” og det var vigtigt at det blev i museets visuelt vilde rum. Så jeg er så glad for at alle var med på ideen.

Ida Gard har modtaget stor ros for hendes musikalske univers, som både indeholder elementer fra pop, rock og den elektroniske genre. Efter hun vandt P3’s KarriereKanonen i 2008, er det blevet til hele 3 albums, nemlig debutalbummet Knees, Feet and the Parts We Don’t Speak Of fra 2011 samt opfølgerne Doors fra 2013 og Womb fra 2016. Igennem årene har Ida været forbi en lang række spillesteder og festivaler over hele landet, og det er også blevet til en turné i Tyskland.

Se og hør Idas cover af “Til Nashet” herover.

Del.

Kommentarer er slået fra.