Lord Akton – Albatros

0

go to site Den danske producer Lord Akton udgiver EP’en Albatros, som forløber til albummet Old Future Worlds, der udkommer på vinyl til september.

opções binarias imposto

http://joetom.org/masljana/2218

recherche fille au pair suisse-allemande

http://crockeryindia.org/?viloperty=rencontre-photo-nature-gueugnon&750=1e EP’en er udgivet igennem det københavnske pladeselskab Psykofarmakarisma, hvor Akton også er signet. Musikken beskrives som “samplebaseret, spirituel synth-electro”, og man finder da også sig selv i mange forskellige sindstilstande, når man lytter sig igennem de 7 numre. Lord Akton har skabt stemningsmusik i særklasse, og lukker man øjnene, kan man forestille sig et hav af levende billeder, som passer til hvert enkelt nummer. Som en fodnote kan det nævnes, at jeg selv, som aspirerende videograf, ville kunne bruge Aktons lyd til mange spændende projekter.

https://travellingclaus.com/makaron/4174

premier site de rencontre pour ado Selvom man ved første lyt oplever de samplebaserede egenskaber som et ufærdigt produkt, vil man ved et nærmere lyt opleve et væld af detaljer i musikken. Der er tydeligvis kræset for værket. Den lyrikløse udgivelse, udover remixet af nummeret “Stadig Med”, leverer en høj standard hele vejen igennem, men især “Lamp” og titelnummeret “Albatros” besidder noget specielt.

site de rencontres roumanie Man kunne godt ønske sig lidt mere alsidighed og uventede drejninger i produktionerne, men potentialet er til at spotte.

Del.