Louis Rustum – “Not Impressed”

0

http://theftzapperfence.com/?makisf=conocer-chica-rumana&d4d=9c Louis Rustum har netop udgivet singlen “Not Impressed”, men imponeret bliver man.

rencontres hommes femmes mariés

http://www.cccbc.net/mardyl/481

buscando mujeres solteras en panama Der sker simpelthen så mange ting i dansk musik lige i øjeblikket, og noget af det rigtig interessante musik, kommer fra Århus-kollektivet Hukaos, som står bag nogle af de største stjernefrø lige nu – bl.a. Louis Rustum.

site de rencontre gratuit fish Det 22-årige talent er en begavet rapper med noget på hjertet, og hans dybe og sprøde stemme går rent ind. Han har i flere år været en del af den aarhusianske undergrundsscene, og den nye single “Not Impressed” løfter sløret for en artist med internationalt portentiale.

http://www.austincountyems.com/piknik/843 Nummeret har den klassiske afdæmpede Hukaos-aura omkring sig, helt uden at miste artistens eget præg. Det rungende og skiftende tempo i Louis’ flow fungerer godt med den ellers overvejende triste historie i nummeret.

tech dating site Singlen har fået premiere på Noisey, og får derfor frit løb i hele verden. Godt gået!

site rencontre pour relation serieuse gratuit 77 Hør nummeret her, og nyd den flotte video, af Hukaos’ egen dygtige videomager Rasmus Rørbæk.

Del.

source site Kommentarer er slået fra.