Lydmor klar med første single fra kommende album

0

Lydmor er snart klar med et nyt album, og den første single “I Love You” er netop landet – med en flot video til.

Bag det succesfulde soloprojekt, som startede med den roste debutplade A Pile Of Empty Tapes, finder man Jenny Rossander. Jenny har en helt speciel kærlighed til musik, som man tydeligt hører i hendes numre. Hendes melankolske og atmosfæriske lyd, tegner et billede af personen bag, og selvom Jenny aldrig har været bange for at eksperimentere med sin musik, har den røde tråd ofte været følelser.

Den nye single er ingen undtagelse. Den unge kærlighed, som ind imellem ikke var gengældt. Lydmor bringer disse følelser frem i alle, som har været i situationen, med nummeret “I Love You”, og det gøres på en smuk og uskyldig måde, i et drømmende lydbillede.

Den simple og stilrene video, instrueret af Christina Amundsen, komplementerer nummeret helt fantastisk, hvilket gør helhedsoplevelsen til en storslået forsmag på det kommende album.

Lydmor har netop været på sin såkaldte Trust Tour, hvor hun bringer liveoplevelsen af sig selv ind i folks stuer – helt bogstaveligt. Har man oplevet Lydmor live ved man, at hun med sin trofaste bærbare computer, lukker op for et univers af sindstilstande. Et univers, som kan pakkes ned i en taske, og åbnes op stort set hvor som helst.

Dén form for engagement, er præcis hvad der kendetegner Lydmor.

Se og hør “I Love You” herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.