Lyrebyrds ‘Wounded Animal’

0

Danske Lyrebyrds, som for nyligt er blevet til en trio, fuldender deres drømmende univers med stærk debut.

Lyrebyrds har en spændende lyd, og derfor har jeg også set frem til denne udgivelse. Debut-EP’en Wounded Animal er netop udkommet på Stucco Records, og er på mange måder en dejlig gåtur igennem trioens flotte lydunivers.

For hvert af de 5 numre bliver der bygget godt op, og man sidder til sidst med et fantastisk helhedsindtryk, som både skyldes den flotte vokal fra forsanger Thorbjørn Elmén, den helt igennem storslåede instrumentering og ikke mindst den gennemførte produktion fra Brian Batz, bedre kendt fra Sleep Party People.

Midt i den afslappede atmosfære bliver man dog vækket brat af nummeret Zooism, som med en kæk rytme formår at udfolde drengenes talent på et lidt anderledes plan, uden at miste de karakteristiske virkemidler.

Numrene er velvalgt og ikke et eneste af dem kan undværes. “Neon Bears” skaber en silkeblød elegance, imens “Full Moon” tager os igennem et lidt mere råt og nærmest psykedelisk lydbillede, lige inden EP’en rundes flot af med “Echo”, som ganske rigtigt efterlader et smukt ekko i hovedet på lytteren. Fantastisk.

Lyt til Wounded AnimalSpotify eller støt med et køb på iTunes.

Se videoen til “Neon Bears” herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere