MAIA – Tordenkys

0

http://theboxseat.co/?privet=conocer-gente-del-todo-el-mundo&f14=06 Flere danske og udenlandske artister har allerede gjort brug af MAIA som sangskriver, og nu er hun klar med soloprojektet under samme navn, hvor førstesinglen “Tordenkys” nu har fået en flot musikvideo.

click

watch

go to site

go site Debutsinglen “Tordenkys” udkom d. 12. august, og fortæller historien om at gøre det uventede, og følge sin mavefornemmelse og nysgerrighed. I takt med historien bag nummeret, går videoen, med et flot visuelt udtryk og en imponerende instruering, tæt på 2 piger, som krydser grænser og er sammen med hinanden.

enter Musikken har altid været en del af MAIAs liv, og barndommen var præget af farvet lys, candyfloss og radiobiler; hendes mors familie har nemlig haft forlystelser på Bakken i mere end 100 år. Når Bakken ikke blev brugt som legeplads, tilbragte hun tid i sin fars hjemmestudie, hvor hun som helt lille blev introduceret for musik og sang. Tiden var også med til at skabe MAIAs musikalske univers.

go hereJeg tror efterhånden, at jeg er en af de få, der ikke er bange for det umiddelbare, rendyrkede pop. Jeg er forelsket i det danske sprog, og alt der kan siges med vores små, kringlede ord.“, fortæller hun.

conocer mujeres cultas MAIAs rendyrkede pop og charmerende danske tekster får ørene op hos lytterne, og den danske popgenre er bestemt blevet et guldkorn rigere.

Del.