Marvelous Mosell, Specktors, Pede B m.fl. gæster Boomblastar Festival 2016

0

Boomblastar er foruden et event-koncept, med talrige koncerter og arrangementer bag sig, også en festival, som stiller skarpt på det nyeste danske rap.

Boomblastar Festival blev afholdt første gang sidste år på spillestedet Gimle i Roskilde, og i år vender det succesfulde arrangement tilbage, med et stærkt lineup og endnu en dag tilføjet til programmet. I år kan navne som Marvelous Mosell, Specktors, Pede B & DJ Noize, Nixen og Skinny Skinz opleves på scenen.

Bag Boomblastar finder man Christian Mauricio Carlsen og Lasse Peter Nielsen. Konceptet startede med et par vellykkede arrangementer på Gimle, og beslutningen blev hurtigt taget om at udvide med en komplet festival. 2016-udgaven afholdes d. 1.-3. september, og udvides derfor med en ekstra dag, ovenpå succesen fra sidste år.

Det bliver 3 dage i hiphoppens tegn, hvor der udover koncerterne, også bliver afholdt freestyle-rap turneringen Wombattles.

Det fulde lineup er:
Marvelous Mosell
Specktors
Pede B & DJ Noize
Nixen
Struglaz Crew (Balthasar, Mund de Carlo, Annelise, MC Ollie, Eco, Genius)
Echo Out Crew (Rapublik1, Asbestose, Illusionisten, Xeren, Yogi, Pede Gøbb)
Ham Volkan
TFA
Adam & MJ
KomplX
Dingo & Fresco
Skinny Skinz
Doc. T.
Spyt De’Ville
Caicedo
Michael Fynne
K-Phax
Elijah Kalema
Behind The Beard
Ambivolume
DJ Funky Love
DJ Jona Rangan
Anti

Kig forbi eventet på Facebook og Boomblastars egen side, hvor man kan læse mere om konceptet og få en forsmag på de optrædende.

Del.

Kommentarer er slået fra.