Mathilde Savery ‘Where Are You Tonight’

0

Mathilde Savery udfolder sig på live-indspillet debut-EP.

Det er dejligt endelig at få en udgivelse fra 19-årige Mathilde Savery, som allerede sidste sommer kunne opleves på Roskilde Festivalen. EP’en er indspillet live foran et publikum, hvilket gør alt andet end at holde Savery tilbage. En af hendes forcer er nemlig denne helt unikke indlevelse, som blot kommer endnu stærkere til udtryk igennem de 6 numre.

Instrumenteringen er sparsom, men arbejder utrolig godt sammen med hendes enormt alsidige vokal, som er det store omdrejningspunkt på EP’en. Man forsvinder nemt ind i de mange lag, som hendes stemme har, og bliver gang på gang overrasket over hvad den formår.

“Only A Teen” er det perfekte nummer at starte ud med, da det begynder med den helt blide og forsigtige del af Saverys vokal, og langsomt bygges op til at fremvise den mere rå version. En rå version som udvikles videre til den stærke og selvsikre udgave på nummeret “Take Us Back”, hvilket fortsætter ufortrødent til det 7-minutter lange nummer “Collide”, som runder EP’en flot af.

Man fornemmer hverken regler eller hensyntagen til alverdens normer, men blot et spirende talent med overskud. Rollen som sangerinde, sangskriver, kunstner og ikke mindst musiker bliver indtaget med en imponerende selvkontrol, selvtillid og sans for detaljer.

Lyt til EP’en på Spotify eller støt med et køb på iTunes.

Del.

Kommentarer er slået fra.