Mikas – Vi Faldt Jo Ned

0

Flot debutsingle fra Mikas.

Mikas er en erfaren herre i musikbranchen, og har i de sidste par år spillet trommer for bl.a. Lydmor, Peter Sommer og Stine Bramsen. En trang til at lave musik selv, er dog nu resulteret i det personlige nummer “Vi Faldt Jo Ned”.

Det her er mit hjertebarn. Et soloprojekt, hvor jeg kan være 100% mig selv, være ærlig og sårbar men også stærk og kraftfuld, fortæller Mikas.”

Nummeret er produceret af Carsten Heller og udgivet på Playground Music, hvor førstnævnte udtaler:

Da MIKAS første gang præsenterede mig for demoindspilningen af “Vi Faldt Jo Ned”, var det helt tydeligt, at han havde en vision med sin musik. Det var også tydeligt, at han havde tænkt meget over, at det lige præcis måtte være mig, der var den rette til at hjælpe ham med at føre den vision ud i livet. Jeg syntes rigtig godt om demoen, men det, der overbeviste mig om at gå ind i samarbejdet med MIKAS, var faktisk, at han kom med en utrolig positiv energi og ikke mindst en kæmpe ærlighed. Målet har lige fra starten været at skabe den bedst mulige spændvidde imellem hans skrøbelige og meget ærlige stemme og de monumentale dimensioner i musikken.

Selvom mange tanker holdt Mikas tilbage fra at springe ud som soloartist, skete det alligevel – og det er vi glade for. Man mærker bestemt, at der ligger en tankeproces bag nummeret, og alene den gennemførte udførsel er værd at lægge mærke til. Bag videoen finder man Thomas Dyrholm, der bl.a. tidligere har arbejdet sammen med Asjbørn og Navneløs.

Nummeret er et storslået pop/rock-nummer, hvor energien i trommerne og intensiteten i vokalen, virkelig træder frem. Mikas arbejder lige nu på sin 5-numre lange debut-EP, der udgives omkring oktober/november.

Del.

Kommentarer er slået fra.