Morgendagens musik, i dag

0

site de rencontre damis gratuit Så skete det endelig, det nye Lytter.dk er live. Siden byder på flere muligheder, og forbedrer overblikket over det danske vækstlag.

go

http://www.riskmanagementconsulting.ca/paradays/797 Visionen omkring Lytter.dk har altid været at hjælpe de nye danske artister, og give dem mulighed for at blive hørt. Dette nye site skal fremme dette koncept endnu mere end før, og give danskerne en nem måde, at opdage ny musik på.

http://anchorot.com/?marmetr=site-de-rencontre-clermont-ferrand&e5d=b6 Siden d. 1. januar 2012, hvor Lytter.dk gik i luften, har projektet haft solid medvind. De nye musikere har taget rigtig godt imod initiativet, og det er blevet til mange faste læsere på blot halvandet år.

click here http://oaklearners.ca/?pimakerey=rencontre-qu%D0%93%C2%A9bec-site&eaf=4b Morgendagens musik, i dag

rencontre avec femme tunisienne Det nye slogan, hvis man kan være så fræk at kalde det dét, handler selvfølgelig om, at Lytter.dk tror på alle de artister som fremhæves på sitet. Morgendagens musik vil uden tvivl indeholde flere af disse fantastiske kunstnere, og nu er det nemt at opdage dem, allerede i dag.

http://mariechristinedesign.com/?misleno=rencontres-tepos-2015&451=53 I modsætning til mange andre danske musikblogs, så køres Lytter.dk kun af én enkelt person – nemlig undertegnede. Det har vist sig at være en lidt større udfordring end jeg regnede med, ikke pga. interessen for vækstlaget, for den har aldrig været større, men derimod pga. den enorme respons der har været fra både artister, spillesteder og festivaler.

go Det er selvfølgelig rigtig dejligt, og derfor indebærer fremtiden også nye skribenter, som skal hjælpe med indholdet, og bidrage med flere synspunkter end blot mit eget.

follow url Jeg ser lyst på fremtiden, og tror virkelig på projektet. Læser du det her, er du én af dem, som har gjort det muligt. Derfor håber jeg, at du fortsat vil følge Lytter.dk og det danske vækstlag.

follow link enter site Mikael Boel
Redaktør, Lytter.dk

Foto: Jeff Duckett.

Del.

Kommentarer er slået fra.