Morten Fischer hylder danskheden

0

star academy rencontre one direction Et godt stykke dansk musik med en simpel tekst, en kæk vokal og et glimt i øjet, er man sjældent gået galt i byen med. Morten Fischer er Danmarks nye svar på netop dette.

proxy pour site de rencontre francais

rencontres de la photographie d'arles 2012 Når man hører Morten overrasker det ikke, at inspirationskilderne tæller både C.V. Jørgensen, Kim Larsen og Rasmus Nøhr. Man sidder tilbage med denne klassiske afslappede fornemmelse, som dansksproget musik er så fantastisk til at skabe.

pop over to this website Førstesinglen “Amar Søn” hylder Amager, som ifølge Morten har sin helt egen charme og autenticitet, men som desværre er populær at træde på i folkemunde.

get moreMåske kunne man lave om på det?“, lyder det fra det danske talent, som er godt igang med at booke spillejobs rundt omkring i landet, hvor bl.a. Egmont Festival, Mejlgade for Mangfoldighed (Århus) og Start Festival er i kikkerten.

http://highschool.isq.edu.mx/cr45/7629/assets/js/6492 Morten vinder på sin charmerende og personlige tilgang til musik, og forberedelserne til hans næste single “Forhekset i København” er i fuld gang.

https://distillery244.com/frnew1/8868 Følg Morten Fischer på Facebook og nyd førstesinglen “Amar Søn” herunder:

More Bonuses

rencontre d'un jour liege

site de rencontre ado espagnol

Del.

Kommentarer er slået fra.