Mund de Carlo – Nej

0

Den danske rapper Mund De Carlo er kendt for hans overlegne lyriske evner, og tankerne som teksterne kommer fra, får nu et fast koncept, som er håndgribeligt for os alle. Ja nej måske er navnet på den kommende EP.

Vi kender det alle. Hver dag svarer vi ja, nej eller måske til en masse ting, og konsekvenserne er ikke altid optimale. Mund De Carlo tager emnet op på hans nye 3-numre lange EP, hvor hvert nummer hedder hhv. “Ja”, “Nej” og “Måske”.

EP’en udkommer mandag d. 16. maj, men allerede nu kan nummeret “Nej” høres med tilhørende musikvideo. Det halvmørke nummer fremført i en dystert oplyst lejlighed viser tydeligt, hvordan hvert nummer vil afspejle hver svarmulighed.

Om projektet siger Mund De Carlo:
Jeg har lavet tre historier om de valg og beslutninger, vi står overfor hver eneste dag, hvordan vi tackler dem og hvilke konsekvenser de har for os selv og for vores omgivelser. Jeg har prøvet at være så ærlig overfor mig selv som muligt, og inddraget dele af mit liv, som jeg ikke før har skrevet om. Emnet er dog mest spændende fordi alle har et forhold til det, og fordi alle har haft sine egne kampe med alle tre valgmuligheder.

Især den konstante krig imellem “Ja” og “Nej” er i fokus, imens det uundgåelige “Måske” lurer i midten. Mund De Carlo har på EP’en inddraget dele af hans liv, som han ikke før har skrevet om. Livets dilemmaer og dine beslutningers konsekvenser er i spil, og som Mund De Carlo selv siger:

I dag bliver vi jaget af jaet. I morgen bliver vi narret af nejet. Valget mellem dem må ske.

Se og hør “Nej” herover.

Del.

Kommentarer er slået fra.