Nelson Can tilføjer 2 bands til eget pladeselskab

0

Den danske rocktrio Nelson Can er kendt for at gøre tingene selv, og har selv udgivet musik igennem deres eget pladeselskab Like a Can of Beans Records. Nu har de 3 piger signet 2 nye bands.

Like a Can of Beans Records er et nyt dansk uafhængigt pladeselskab startet af de 3 piger fra bandet Nelson Can, som vi før har omtalt her på sitet. Trioen har før udgivet musik via selskabet, men det er første gang, at pladeselskabet skal udgive musik for andre.

Det drejer sig om det Københavnske band The Entrepreneurs og den Aalborgensiske duo Spring & I. Begge bands kommer til at udgive musik i 2015, og omkring signingen fortæller Signe Tobiassen:

Fælles for de to bands er at vi blev forelskede i dem fra dag ét, og blev enige om at vi gerne give dem et skub fremad, for vi tror virkelig på at de har noget helt særligt.”. Nelson Can har indtil nu stået for både management og pladeselskabsarbejde, men nu er tiden inde til at dele ud af erfaringerne. Bandet er kendt for deres gør det selv-indstilling til tingene, og beslutningen om at udvide pladeselskabet, kommer udfra en lyst til at hjælpe de nye artister.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have nogle folk i ryggen, som tager telefonen når man har brug for et godt råd. Nogen som hjælper én med at få finpudset og færdiggjort sin musik, uden at man skal gå på kompromis med udtrykket. Nogen som tror på én. Dem vil vi gerne være for disse bands.”, lyder det fra forsanger Selina Lannie, som følges op af Signe, der bl.a. forklarer:

Vi håber, at hver af disse bands på et tidspunkt vil have få opbygget så god en karriere, at de kan rykke videre til et større selskab med flere økonomiske ressourcer end os. Målet er at sikre at de får en god start i branchen, og får skabt grobund for en lang og succesfuld karriere.”

”Derfor var det også vigtigt for os at vælge nogle bands, som vi selv kan stå inde for og som vi synes er fede både på indspilning og når de spiller live.”, tilføjer Maria Juntunen som den tredje og sidste medejer af det nye pladeselskab.

Like a Can of Beans Records fejrer den officielle åbning på Musikcaféen i København d. 13. December, med koncerter fra Nelson Can, The Entrepreneurs og Spring & I. Det kræver ikke en opfordring herfra – det er bare at komme forbi, og opleve aftenen. Billetter kan købes lige her.

Del.

Kommentarer er slået fra.