Nicholas udvikler Kidd fra onsdag til søndag!

0

Efter lang tids tvivl omkring rapperen Kidd’s exit fra dansk musik, er der nu kommet en smule mere styr på sagerne. Kidd besøgte nemlig Clement Søndag på DR1, og forklarede hvad “Kidd” egentlig er for noget.

Kidd har opnået en succes som ikke er set før, og med det mener vi naturligvis, at manden har sat dansk musik i skak, og bevist, at hvis man rammer den rigtige målgruppe, så er mulighederne uendelige. Kidd, med det borgerlige navn Nicholas Westwood Kidd, har skudt sin egen musik-karriere igang, ved at udnytte en af verdens største hjemmesider – nemlig YouTube.

Med tracket “Kysset med Jamel”, fik folk pudselig øjnene op for rapperen med den skingre stemme. Hvad var han for én? Hans lyd var ikke ligefrem hørt før, og manden med hang til FILA-tøj og fjolle-tobak, lod til at ignorere alle former for regler indenfor musik. Og netop af denne grund, blev han ikke blot et kendt ansigt, men en respekteret kunstner.

kidd4

Mange mener, at hans musik er ligegyldig, og at manden bag solbrillerne, blot er en døgnflue i dansk musik. Men hvordan definerer man egentlig kunstnerisk succes?

Hos Clement lufter Nicholas teorien om, at Kidd blot var et projekt, der skulle bevise hvor meget man kan lege med den danske musikindustri. Og rent ud sagt, må man sige at manden opnåede et par ret essentielle og imponerende ting. Han røg på 1. pladsen på iTunes, han blev lyttet til ligeså meget som Rasmus Seebach og Medina og han har formået at samle tonsvis af mennesker til hans liveshows og arrangementer rundt omkring i landet. Dét er ikke ligefrem småting at opnå på et halvt års tid, når han udover alt dét, også kunne opleves til DMA 2011.

Men hvad så nu?

Ifølge Nicholas byder fremtiden på mere musik, med en mere seriøs Kidd. Det kan ikke andet end blive spændende og se, hvad han og resten af Cheff Records kan føre det til.

Del.

Skriv en kommentar