Niki Bernard feat. Felix De Luca – FARGO

0

online dating luck 2 af Danmarks stærkeste engelsksprogede rappere Niki Bernard og Felix De Luca er gået sammen på nummeret “Fargo”.

http://vahidsport.com/pltyte/factore/3545

enter

http://parkbarnyc.com/?flomasr=rencontre-femme-outre-mer&ded=e8

http://toyotadostlari.com/?pizdfer=femme-medecin-cherche-zawaj&168=bc Det internationale potentiale er svært at komme udenom, når vi snakker Niki Bernard og Felix De Luca. Niveauet er skyhøjt og stilen er aktuel, imens man tydeligt fornemmer deres passion for genren. “Fargo” er en interessant udgivelse, ikke kun fordi lyrik og flow er imponerende, men især også grundet produktionen, som den talentfulde Esben ‘Es’ Thornhal står bag. “Fargo” er aggressiv og skaber stemning, hvilket sætter forventningerne højt for fremtiden.

follow

http://payneortho.com/?markyre=como-crear-citas-online&0f8=4f Singlen er et opfølgende release til Niki Bernards debut-EP DOXY, som udkom i september 2014 på L.O.C’s pladeselskab SGMD. Den stærke debut skabte stor opmærksomhed omkring den danskfødte rapper, som nu er klar til at gå internationalt med opfølgeren DOXXY (DOXY 2). EP’en udgives denne gang selvstændigt og er lavet i samarbejde med Es. Et samarbejde der allerede nu lover forrygende.

http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/3419 Se og hør “Fargo” herover.

Del.