Niklas indtager 7-eleven med Top Swag

0

strattera no prescription Danmarks nye popfantom Niklas er flyvende for tiden, og hans hits bliver spillet overalt i vores lille land. Nu kom tiden til 7-eleven, som for en kort stund, blev indtaget af den danske sanger.

site de rencontre un homme

http://coredumping.com/malyk/8003 Alt hvad der omringer Niklas har altid været en smule mystisk og hemmeligt, men efter et hav af liveshows, er der efterhånden mange som har en idé om hvordan han ser ud.

msn rencontres belgique Og nu får endnu flere chancen, efter Niklas overtog en 7-eleven i nogle minutter, hoppede op på disken og fyrede op for “Top Swag” midt i det hele. Det endte faktisk med lidt af en fest, hvilket i sig selv er ret sigende. Niklas formår nemlig at skabe en helt fantastisk og vild stemning når han indtager scenen, og alt det mystiske fungerer i høj grad til hans fordel.

rencontre tunisie mariage Niklas havde varslet rundt omkring, at der ville ske noget vildt i en lokal 7-eleven, og butikken blev da også hurtigt fyldt op til den ekstraordinære pop-up koncert.

buy Lyrica dubai Se hele herligheden herunder, og husk at du også kan opleve Niklas på årets Roskilde Festival.

http://sport-hippique.nl/malynok/2673

his response

you could check here

my sources

Del.

Kommentarer er slået fra.