Nixen hylder familien

0

rencontre gay meknes Nixen højner standarden for ny dansk rap med nummeret “Familie”.

enter

go to site

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=opzioni-binarie-con-10-minimo-deposito&962=d4Jeg skriver bare fra hjertet, har svært ved at holde mig til emnet.“, lyder det fra Nixen, som i den grad beviser sit talent på det nye udspil.

click here Der har altid hersket en god portion respekt omkring Nixen, og hans hudløst ærlige og simple tekster, placerer ham i cremen af ny dansk hiphop.

http://www.catalunyacamina.org/?filtraciya=te-conoci-sitio-de-citas&caa=24 “Familie” hylder familien, og snakker om noget, som nok rammer os alle – nemlig vigtigheden af ens kære. Det er fedt at se, hvordan Nixen bestemt ikke er bange for at snakke om nogle alvorlige og følelsesmæssige ting, og man kommer lidt tættere på ham og hans liv.

http://www.jcasoft.com/pidarmon/4014 Sangerinden Kaaliyah kan også opleves på nummeret, og hun er absolut et talent, som er værd at holde øje med. Som et medlem af Ny Vest Familien, er hun bestemt ikke i dårligt selskab.

http://canyoncrestdental.com/?plemjanik=rencontre-femme-asiatique-en-france&e86=bb Videoen er leveret af SimsekVideos, som sjældent skuffer, og her komplementerer de tracket imponerende godt.

Del.

lafayette in speed dating Kommentarer er slået fra.