Schultz And Forever emmer af sårbarhed og indlevelse

0

Bag Schultz And Forever finder vi den kun 17-årige Jonathan Schultz, som med sin blide og sårbare lyd viser, hvordan en guitar og en stemme kan skabe magi sammen.

Det er faktisk ret imponerende hvordan Jonathan formår at kombinere sin guitar og sin unikke vokal, og endnu mere imponerende er det, at det hele startede i hans lille værelse hos hans forældre lidt udenfor Køge. Dér skrev og indspillede han nemlig de første par numre, som endte med at få en super god respons.

Det resulterede i den 3-numre lange debut-EP “Odd Stories”, som landede i december sidste år. Skiven afslører et potentiale og et talent, som absolut fortjener opmærksomhed.

Hvad er det, som gør musik unikt? Spørger du mig, leder vi efter en personlig kombination af lyrik, vokal, instrumentering og indlevelse. En kombination, som Jonathan rammer på sin helt egen måde.

Ligeså sparsom og simpel som hans lyd er, ja ligeså stemningsfuld og følelsesmæssig er den. Han skaber en nærmest dragende atmosfære, som man ikke falder over hver dag i Danmark.

Soloprojektet Schultz And Forever har allerede båret frugt, og man har bl.a. kunnet opleve ham på SPOT Festival. Skal du desuden til Distortion i denne uge, kan du smutte forbi Blågårds Plads på torsdag, hvor Jonathan også indtager scenen.

Fang Schultz And Forever på Facebook.

Herunder kan du se og høre nummeret “Falling” fra debut-EP’en “Odd Stories”:

Del.

Kommentarer er slået fra.