NOON hypnotiseres af kvinder på debutsinglen

0

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-gute-frage&217=49 binäre optionen gute frage Den nye danske trio NOON kan nu løfte sløret for debutsinglen “Hypnotized”, som er en klassisk fortælling om kvinders ofte hypnotiserende effekt på det modsatte køn.

rencontre senior 32

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/3253 Bag NOON finder man de tre unge fyre Sophus Exner, Bastian Lundt Malling og Rune Gro-Nielsen, som nu er klar med første udspil efter flere års arbejde, med at finde deres helt egen lyd.

http://www.hawkerucc.org/monaxinja/3805

http://notzero.in/?viowpew=recherche-site-de-rencontre-entierement-gratuit&030=d9 Med en indflydelse fra det moderne RnB-, pop- og elektroniske univers kombineret med Sophus’ tropiske guitar-riffs og Runes hiphoppede beats, skaber deres fælles produktioner en spændende kontrast til Bastians bløde vokal. Den unge lyd er blød og slæbende imens den samtidig besidder en hård kant.

http://blossomjar.com/pacinity/1054

mujer busca hombre doplim bs as “Hypnotized” er et take på den ungdommelige og umiddelbare forelskelse løftet af tropiske tilbagelænede vibes. Nummerets forskellige elementer spiller godt sammen, og der er tydeligvis lagt tanker bag stemningen, som trioen vil skabe. Stærk debut!

click here Lyt til “Hypnotized” herover.

Del.