Ny konkurrence for upcoming sangskrivere

0

Er du en spirende og upcoming sangskriver, giver DPA og Bands Of Tomorrow dig nu muligheden for at vinde en plads på den eftertragtede sangskrivertur til USA.

Kender man ikke DPA, er det en forening af professionelle komponister, som sammen med musikmagasinet Bands Of Tomorrow, gerne vil støtte de talenter i Danmark, som skal skabe fremtidens musik og tekst.

Turen går til LA og Nashville hvor man får mulighed for at netværke og co-write. I dommerpanelet finder man bl.a. Thomas Stengaard, der står bag årets Grand Prix-vinder “Only Teardrops”. Han har selv været med på DPA’s USA-tur, og siger bl.a. om turen:

Hvis man vil have sin musik ud i USA eller England, så har jeg oplevet, at det er godt at skrive sammen med nogle, der har engelsk som modersmål. Teksterne bliver ofte mere interessante sprogmæssigt, end hvis jeg sidder herhjemme på Amager. Så den investering, det er at sende danske sangskrivere til USA, tror jeg på, kommer tilbage i form af gode sange, der har potentiale på det internationale marked.

Konkurrencen er en fantastisk mulighed for de unge sangskrivere, og dem finder man jo en del af her på sitet.

Deltag i konkurrencen
Frist for at sende din ansøgning med dine sange ind er 12. august, 2013. Du skal kunne rejse til USA i uge 40 og 41. Hop forbi enten Facebook eller Bands Of Tomorrow og tilmeld dig.

Del.

Kommentarer er slået fra.