Ny teaser fra den tilbagevendte danske rapper Nemo

0

Den danske rapper Nemo er tilbage efter en pause fra musikken, og ifølge den nye teaser, begynder det at gå stærkt nu med det kommende album. Graven Records slipper Es løs som producer, og med folk som Kasper Spez, SupaJan og humme & Solo Solito i baghånden, kan man kun glæde sig til resultatet!

Nemo startede ud med EP’en “Junkie” på pladeselskabet Primo Records, og selvom kun 1000 eksemplarer ramte gaden, endte den med at blive en must-have i hiphop-samlingen. I 2007 skrev han kontrakt med Sonet Records, der var et datterselskab under Universal, og debutalbummet “Første Kapitel” ramte Danmark. Nemo har både spillet på Roskilde Festival og Nibe festivalerne, og et par nomineringer til Danish HipHop Awards blev det også til.

Herefter hørte man ikke meget mere til den danske rapper, og grundet personlige problemer, holdte Nemo en pause fra musikken. Nu er han dog klar igen, og med en tilsyneladende fornyet styrke. Musikken er fyldt med stemning, og det er tydeligt, at der ligger mange tanker bag teksterne.

I januar kom den første single “Jordslået”, og nummeret viste en ny side af Nemo, med en nærmest Kasper Spez’et lyrisk elegance. Lars Louvré (Faldgruppen) er med på tracket, og med den nye plads hos pladeselskabet Graven Records, kan man kun se frem til det kommende udspil fra Nemo.

Se og hør “Jordslået” lige her:

Del.

Skriv en kommentar