Nyt album fra Nephew i 2012

0

meilleur site de rencontre quebecois 2012 kommer til at byde på et nyt album fra Nephew, afslører Simon Kvamm på hans Facebook-side. 13-14 sange rammer Danmark til efteråret, og det bliver eftersigende noget af det bedste forsangeren har skrevet til bandet!

single frauen aus moldawien

follow Efter længere tids pause fra Nephew-drengene, hvor Simon har arbejdet sammen med Peter Sommer som duoen De Eneste To, er det igen blevet tid til at høre fra det danske rockband.

conocer chicas de 15 a 16 aГ±osNoget af det bedste jeg nogensinde har skrevet til Nephew!” – kommer det direkte fra forsangeren selv.

conocer parejas en guatemala get link Pausen er slut

http://beerbourbonbacon.com/?niokis=ultrasound-dating-rules&44c=ed Lige siden duoen De Eneste To ramte landet, tænkte mange selvfølgelig over hvornår man ville høre noget til Nephew igen – og nu lader det til at tiden er inde.

see urlI løbet af de næste par måneder indspiller vi sammen med Carsten Heller. Vi regner med at det rammer gaden engang i efteråret.

http://mariondentalgroup.com/?myur=site-de-rencontre-pour-ile-maurice&937=42 Men allerede til sommer kan du opleve drengene live, når de spiller til Grøn Koncert. Det bliver deres første koncert i to år, og ifølge bandets hjemmeside, kribler det i dem for at møde deres publikum igen.

Del.

Skriv en kommentar

rencontres hp

lugares para solteros madrid

site de rencontre gratuit pour smartphone