Nyt fra D2S-drengene Crone og Definitionen

0

22eme rencontre nationale 2cv D2S Records er på vej op, og nu er der nyt fra frontmanden Definitionen og det nye skud Crone.

order Lyrica online usa

http://anchorot.com/?marmetr=rencontre-homme-blanc-au-cameroun&c3d=19 Crone er en af de nye danske rappere, som især fik opmærksomhed med hans første single “Facaden“. Man bliver uden tvivl positivt overrasket over knægtens stemme, flow og tekstunivers, som er imponerende godt kombineret.

rencontre skype en ligne Crone har et mixtape på vej ved navn “Aristokratia”, og den første single “ARISTOKRAT1A” er netop landet. Han er værd at tjekke ud!

follow Definitionen har i en alder af kun 14 år imponeret med hans sublime tekster, og betegnes af mange som dybt undervurderet på den danske hiphop-scene. Man må sige, at det er godt klaret, og hans nyeste udspil “Status”, bekræfter kun den spirrende hype.

follow Bag D2S Records finder vi en mand ved navn Casper Andersen, som står for produktionen, og ham må man bestemt ikke glemme. Musikken er virkelig godt skruet sammen, og Definitionen sidder selv bag skærmen, når videoerne skal redigeres.

see url Så lad os give den op for de her drenge, de gør det godt!

investimenti online forex Crones nye single finder I her, og Definitionens track “Status” kan I nappe på iTunes og finde på Spotify.

Del.