Offspring Festival i Tivoli hylder fremtidens stjerner med 13 koncerter på én dag

0

starstruck rencontre avec une star film complet en francais For 5. gang løber Offspring Festival i Tivoli af stablen, og årets ambitiøse program hylder vækstlaget med manér.

enter site

source site Både danske og udenlandske stjernefrø kan opleves fredag d. 13. maj i Tivoli, når hele 13 spirende artister og bands indtager hhv. Pantomimeteatret, Plænen og Harmonipavillonen. Endagsfestivalens gæster kan se frem til både den engelske soulsanger Kwabs, den engelske rap trio WSTRN, den københavnske duo Ukendt Kunstner, art-rockgruppen Blaue Blume og duoen Phlake.

http://theeasybreezyway.com/?parkyw=conocer-gente-costa-rica&c1e=33 Programchef Rune Erbs Ledet fortæller: ”Jeg er stolt og glad over, at vi for 5. år i træk kan præsentere et udvalg af de mest interessante danske og udenlandske nye navne. I år har vi kogt fonden helt ind, og giver i stedet plads til alle niveauer i den musikalske fødekæde.”.

association espace rencontre médiation 64 http://acepackinternational.com/?primre=site-de-rencontre-homme-australie&089=b4 Lyden af i morgen
Offspring giver plads til hele den musikalske rangstige, hvor ”lyden af i morgen” er det gennemgående soundtrack. Pavillonen i Tivoli bliver forvandlet til “Tak Rock Scenen”, når Tak Rock og Royal Beer igen i år hylder vækstlaget med et helt nyt lineup.

valentines gifts for guy just started dating De 4 af i alt 5 bands, der spiller på scenen er Capital of Nowhere, John Alcabean, Lowrider Betty og The Oceans. Et 5. og sidste band udtrækkes ved en konkurrence på Tak Rocks Facebook-side.

http://aquanetta.pl/?kostromesp=opcje-binarne-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych&17b=e7 Programmet er som følger. Lær hele lineuppet bedre at kende nederst i artiklen.

go here Kl. 16.45: John Alcabean – Pavillonen.
KL. 17.00: Chinah – Pantomimeteatret.
Kl. 17.45: TBA – vinderen af Tak Rock- konkurrencen – Pavillonen.
Kl. 18.15: Asger Techau – Plænen.
Kl. 19.00: Soleima – Pantomimeteatret.
Kl. 19.30: Lowrider Betty – Pavillonen.
Kl. 20.00: Blaue Blume – Plænen.
Kl. 21.00: WSTRN (UK) – Pantomimeteatret.
Kl. 21.00: Capital of Nowhere – Pavillonen.
Kl. 21.45: Kwabs (UK)- Plænen.
Kl. 22.30: The Oceans – Pavillonen.
Kl. 22.45: Phlake – Pantomimeteatret.
Kl. 23.00: Ukendt Kunstner – Plænen.

enter John Alcabean

http://parkbarnyc.com/?flomasr=site-rencontre-lovoo&9e7=34 CHINAH

http://bannholz.net/masjanja/5217 Asger Techau

Soleima

Lowrider Betty

Blaue Blume

WSTRN (UK)

Capital of Nowhere

Kwabs (UK)

The Oceans
Her må der ventes til koncerten kl. 22.30 på Pavillonen.

Phlake

Ukendt Kunstner

Del.

Kommentarer er slået fra.