Oppenheimer offentliggør lineup med nye danske talenter

0

Den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimer har netop afsløret årets lineup med fokus på det danske vækstlag.

5 navne står klar til at ramme scenen når festivalen løber af stablen d. 16. september på Radar i Aarhus. Det er i år d. 18. udgave af Oppenheimer, og programmet består af de 5 danske bands SILQUE, Peppermint B, Turquoise Sun, Sundays og MONTI.

Artisterne er valgt ud blandt hele 142 bands, som i år ansøgte om at spille på Oppenheimer. Festivalens formand, Jonas Thyrsted, er stolt af årets program og udtaler:

Vi oplevede et utroligt stærkt felt i år, hvor virkelig mange ansøgere var virkelig gode! Derfor er vi også utrolig stolte af årets program, som vi synes er yderst interessant og meget stærkt. Vi håber, at både publikum og branchefolk vil synes det samme.”.

Juryen som har valgt de 5 bands ud består af repræsentanter fra både store og små festivaler, bookingbureauer, spillesteder og lign. Målet har været at få så mange ører på ansøgerne som muligt.

I de seneste år har Oppenheimer lukket festivalen af med et etableret navn, men i år består programmet udelukkende af upcoming navne. Derved ligger fokus i år ekstra meget på de nye danske talenter.

Vi får så mange gode ansøgninger hvert år, og vi har derfor valgt at give plads til et nyt navn mere, istedet for selv at invitere et etableret navn til at lukke festivalen. Vi har de seneste år været kede af ikke at kunne præsentere flere af vores ansøgere og det har vi altså i år besluttet os for at gøre noget ved.”, fortæller Jonas Thyrsted.

Lyt til årets lineup herunder:

SILQUE

Peppermind B

SUNDAYS

Turquoise Sun

MONTI

Del.

Kommentarer er slået fra.