Penny Police ‘Sink or Sail’

0

Den spirende danske sangerinde Marie Fjeldsted har under kunstnernavnet Penny Police skabt en personlig og følelsesrig EP, som man næsten ønskede ikke fattede sig i korthed.

Efter debutalbummet The Broken, The Beggar, The Thief fra 2012, opdagede man Fjeldsteds helt eminente evne til at synge følelser ud, og hendes smukke vokal er da også i centrum på den nye EP.

Hun lægger ud med titelnummeret “Sink or Sail”, som foruden at være det længste nummer på pladen, også står som en flot krone på værket. Lyden af rindende vand skaber en stemningsfuld begyndelse på en rejse, som både indeholder smukke melodier, stor indlevelse og et stærkt tekstunivers.

Man støder herefter ind i nummeret “Run For Your Life”, hvor Fjeldsted viser, at hun ikke er bange for at udfordre den alternative popgenre med lidt tempo, dog helt uden at miste hendes karakteristiske musikalske nænsomhed og kontrol.

Et fuldstændig bedårende nummer som “I Do Care” bringer atter tempoet ned, og står desuden som forløber for “Knife Edge” som med sit omskiftelige udtryk, viser en stor kreativitet.

Det fantastiske ved Sink or Sail er, at man ikke kun finder et enkelt højdepunkt. Alle numrene skaber sit eget univers, som man især ser det med undertegnedes favorit “To Full a Heart”. Nummerets atmosfæriske elegance spiller godt sammen med den stemningsfulde melodi, og står desuden godt sammen med det korte slutnummer “I Can’t See Clearly”.

Smukkest er det når Penny Police går helt ned i tempo, og lader vokalen føre an. Den er både skrøbelig og nænsom uden at miste sin gennemslagskraft, og samtidig grunden til at man ønsker sig 10 numre mere.

Lyt til EP’en på Spotify eller støt med et køb på iTunes.

Nyd desuden videoen til nummeret “Run For Your Life” herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere