Penny Police er tilbage med ny EP og album på vej

0

Bag kunstnernavnet Penny Police gemmer sig sangerinden og sangskriveren Marie Fjeldsted, og d. 9. februar er hun klar med EP’en Train Talk.

Det seneste år er Marie vendt tilbage til musikscenen efter nogle års pause, for at fokusere på hendes nye rolle som mor. Igennem 3 roste singler har hun bevist hvorfor hun har været savnet, og nu er der udgivelser på vej, både i form af EP’en og et album inden udgangen af 2018.

Med nummeret “No Horizon” fra februar 2017 markerede Marie et stærkt comeback, både musikalsk, men også i forhold til måden hun skriver sine sange på. Inspirationen kommer nemlig fra brudstykker af den hverdag hun møder, og “No Horizon” er ingen undtagelse. Nummeret opstod ud fra et nyhedsklip med en flygtnings rørende ord til sin søn.

På samme måde er hendes seneste single og EP’en titelnummer “Train Talk (Don’t Ask Me About Love)” skabt udfra en fyrs telefonsamtale i toget, som Marie overhørte. Samtalen var centreret omkring den svære kærlighed, og med ét blev den poetiske popballade skabt. Titlen “Train Talk” er hermed også meget sigende, da samtalerne, som foregår mellem mennesker, ofte har både stor og direkte indflydelse på Maries sange.

Det kan godt være lidt anstrengende at tage så meget ind, men samtidig ville jeg ønske, at der var flere der gjorde det. Tog sig tid til at give lidt mere opmærksomhed til andres historier og måder at gøre tingene på. Kiggede mere rundt og lyttede lidt bedre efter.”.

Om arbejdet med hendes musik, fortsætter Marie:

Jeg er kontrolfreak, og jeg synes, det er sjovt at gå efter det perfekte resultat. Mine sange er en måde for mig at udtrykke min indre verden på. Det kan være svært sådan rigtigt at sætte ord på i en samtale, men i sangene kan jeg udtrykke mig frit.”.

Train Talk er skabt i samarbejde med producer Aske Bode (Hymns From Nineveh, Shy Shy Shy, Tårn), og EP’en er et spændende elektronisk univers, hvor især klaver, synthesizere og strygere omfavner Maries nærmest hviskende vokal. Samtidig varsles der også om et album senere i år.

Marie har netop udgivet en ny live-session, hvor nummeret “Train Talk (Don’t Ask Me About Love)” fremføres smukt i Brønshøj Vandtårn. Se den herover.

Penny Police kan i øvrigt opleves live til forået rundt omkring i landet:

26/4: Vega, Ideal Bar – Kbh (dobbeltkoncert m. Kirstine Stubbe Teglbjærg)
28/4: Head Quarter – Århus (dobbeltkoncert m. Kirstine Stubbe Teglbjærg)
17/5: Huset i Hasserisgade – Aalborg (dobbeltkoncert m. Kirstine Stubbe Teglbjærg)
18/5: Plantagehuset – Thy (dobbeltkoncert m. Kirstine Stubbe Teglbjærg)

Del.

Kommentarer er slået fra.