Popkometen KING følger op på succesdebuten med “Police”

0

Har man ikke allerede stiftet bekendtskab med den dansk/cubanske sangerinde KING, så er det på tide. Debutsinglen “Promise” gik med det samme internationalt, og nu er KING klar med den dansable opfølger “Police”.

Bag KING finder man Gabriela Olmedo Catalán, som kom til verden i 1990 i København. Med både chilenske og cubanske rødder blev det til mange familiebesøg på Cuba, hvor især dans er et stort omdrejningspunkt. Det blev det også for Gabriela igennem hele hendes barndom, og for et par år siden begyndte hun at lave musik.

…da jeg havde skrevet mit allerførste nummer, blev jeg kontaktet af et management fra USA, der fandt mig på YouTube.“, fortæller hun.

Udtrykket er poppet og komplementeres smukt af KINGs soulfulde vokal. Især kontrasten imellem den mere melankolske debut “Promise” og den nye energiske single “Police” er værd at lægge mærke til. Der kunne godt gemme sig en alsidig og ikke mindst fantastisk kunstner i KING. Vi har i hvert fald øjnene på hende.

Om den nye single “Police” fortæller KING:

Police handler om følelsen af at nogen eller noget prøver at stjæle noget fra dig. Vi lever i en tid, hvor mange nemt bliver distraheret af overfladiske ting somfester, dyrt tøj og image, og man kan derfor af og til få følelsen af, at alle disse ting stjæler folk fra én.”.

Lyt til “Police” HER.

Se desuden musikvideoen til debutsinglen “Promise” her.

Del.

Kommentarer er slået fra.