Popkometen KING følger op på succesdebuten med “Police”

0

get link Har man ikke allerede stiftet bekendtskab med den dansk/cubanske sangerinde KING, så er det på tide. Debutsinglen “Promise” gik med det samme internationalt, og nu er KING klar med den dansable opfølger “Police”.

follow site

mm matchmaking Bag KING finder man Gabriela Olmedo Catalán, som kom til verden i 1990 i København. Med både chilenske og cubanske rødder blev det til mange familiebesøg på Cuba, hvor især dans er et stort omdrejningspunkt. Det blev det også for Gabriela igennem hele hendes barndom, og for et par år siden begyndte hun at lave musik.

anyoption strategie…da jeg havde skrevet mit allerførste nummer, blev jeg kontaktet af et management fra USA, der fandt mig på YouTube.“, fortæller hun.

conocer mujeres en tampa Udtrykket er poppet og komplementeres smukt af KINGs soulfulde vokal. Især kontrasten imellem den mere melankolske debut “Promise” og den nye energiske single “Police” er værd at lægge mærke til. Der kunne godt gemme sig en alsidig og ikke mindst fantastisk kunstner i KING. Vi har i hvert fald øjnene på hende.

busco hombre soltero para casarme Om den nye single “Police” fortæller KING:

purchase Lyrica in canadaPolice handler om følelsen af at nogen eller noget prøver at stjæle noget fra dig. Vi lever i en tid, hvor mange nemt bliver distraheret af overfladiske ting somfester, dyrt tøj og image, og man kan derfor af og til få følelsen af, at alle disse ting stjæler folk fra én.”.

citas en linea de saludcoop Lyt til “Police” HER.

aplicaciones conocer gente 2016 Se desuden musikvideoen til debutsinglen “Promise” her.

nerve dating app

Del.

follow url Kommentarer er slået fra.