Premiere: Eucrid Elms – “Strange Lights”

0

Eucrid Elms er klar med førstesinglen “Strange Lights” fra den nye EP af samme navn, som udkommer i morgen. Lytter har fået æren af at have premiere på den nye musikvideo.

Eucrid Elms er et soloprojekt af den eksperimenterende sangskriver Esben Hansen, som udgiver sin anden EP Strange Lights d. 17. November. Sangene er drømmende og svævende, og kunstnere som Sam Amidon og Beck har været EP’ens store inspirationer. EP’en er indspillet og arrangeret i samarbejde med producer Anders Bach henover foråret 2015.

I morgen tirsdag d. 17. er der release af EP’en samt visning af musikvideoen på det store lærred i Dome of Visions, hvor Eucrid Elms og Anders Bach spiller koncert. EP’en består af tre drømmende sange med fragtmenterede tekster, og der er en spændende live-oplevelse at se frem til i morgen, hvor EP’ens 3 numre vil få nyt liv på scenen i en trio-opsætning. Anders Bach vil desuden spille et elektronisk, eksperimenterende ambient set.

Esben bevæger sig i et abstrakt univers, hvor en forsigtig instrumentering smukt komplementerer det simple lydbillede. Det er bestemt en drømmende oplevelse at lytte til Eucrid Elms, hvilket den nye musikvideo flot understreger. Bag videoen finder man instruktørene Katrine Brocks (Den Danske Filmskole) og Alex Gillaspy (TISCH, NYU), som på levende og fængslende vis, drager beskueren ind i et natligt univers, hvor man følger en person ind i en forladt kontorbygning med mystiske rum fyldt af røg, neonfarver og papirmonstre.

Se musikvideoen herover, og kig forbi release i morgen i Dome of Visions.

Programmet ser således ud:

19.30: Dørene åbner.
20.00: Anders Bach.
20.45: Visning af “Strange Lights” Musikvideo.
21.00: Eucrid Elms.

Del.

Kommentarer er slået fra.