Premiere: Eucrid Elms – “Strange Lights”

0

here Eucrid Elms er klar med førstesinglen “Strange Lights” fra den nye EP af samme navn, som udkommer i morgen. Lytter har fået æren af at have premiere på den nye musikvideo.

click here

source site Eucrid Elms er et soloprojekt af den eksperimenterende sangskriver Esben Hansen, som udgiver sin anden EP Strange Lights d. 17. November. Sangene er drømmende og svævende, og kunstnere som Sam Amidon og Beck har været EP’ens store inspirationer. EP’en er indspillet og arrangeret i samarbejde med producer Anders Bach henover foråret 2015.

source link I morgen tirsdag d. 17. er der release af EP’en samt visning af musikvideoen på det store lærred i Dome of Visions, hvor Eucrid Elms og Anders Bach spiller koncert. EP’en består af tre drømmende sange med fragtmenterede tekster, og der er en spændende live-oplevelse at se frem til i morgen, hvor EP’ens 3 numre vil få nyt liv på scenen i en trio-opsætning. Anders Bach vil desuden spille et elektronisk, eksperimenterende ambient set.

enter Esben bevæger sig i et abstrakt univers, hvor en forsigtig instrumentering smukt komplementerer det simple lydbillede. Det er bestemt en drømmende oplevelse at lytte til Eucrid Elms, hvilket den nye musikvideo flot understreger. Bag videoen finder man instruktørene Katrine Brocks (Den Danske Filmskole) og Alex Gillaspy (TISCH, NYU), som på levende og fængslende vis, drager beskueren ind i et natligt univers, hvor man følger en person ind i en forladt kontorbygning med mystiske rum fyldt af røg, neonfarver og papirmonstre.

mon copain sur site de rencontre Se musikvideoen herover, og kig forbi release i morgen i Dome of Visions.

rencontre femme russe Programmet ser således ud:

http://prettytallstyle.com/birkof/7490 mon mari va sur des sites de rencontre islam 19.30: Dørene åbner.
dating sites in niagara region 20.00: Anders Bach.
enter 20.45: Visning af “Strange Lights” Musikvideo.
http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/10408 21.00: Eucrid Elms.

Del.

Kommentarer er slået fra.