Premiere: FAVOR – Slowly Dancing (live-session)

0

Danske FAVOR trådte i 2017 ind på den danske musikscene med debutsinglen “Hole In The Heart”. Hans ørehængende og poppede 80’er lyd har allerede skabt opmærksomhed, og hans nyeste single “Slowly Dancing” kan nu opleves i en charmerende live-session, indspillet og optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Bag kunstnernavnet FAVOR finder man Jeppe Gade Hvirvelkær, som allerede har fået en solid start på 2018, da han opvarmede for den norske popstjerne Sigrid i et udsolgt Lille Vega i slutningen af januar. Kort efter udkom andensinglen “Slowly Dancing”, som nu kan opleves i en imponerende live-session.

Om tankerne bag nummeret, fortæller Jeppe:

Jeg har den her evne, som jeg altid har haft det ambivalent med. Den er virkelig praktisk, men også ekseptionel sørgelig. Det er en virkelig brugbar egenskab at udviske tidligere forhold – om det så er en ven, en elsker eller en elsket ven. Men nogle relationer – nogle ekkoer – er umulige at undertrykke, omskrive eller glemme. De her ekkoer bliver ved med at danse langsomt ved siden af dig.“.

FAVORs potentiale ses tydeligt i den nye live-session, hvor energien og stemningen fra “Slowly Dancing” bevares, samtidig med, at nummeret fremføres med et bemærkelsesværdigt overskud. Det visuelle udtryk er lavet i bedste VHS-stil og komplementerer nummeret så godt, at man snildt forestiller sig selv lytte til det på et neonoplyst spillested fyldt med dansende mennesker.

Favor spiller tre koncerter i foråret med pop-elektro trioen EIRENE og pop-rock bandet PALA:

14.04 – Atlas, Aarhus – Billetter: http://bit.ly/2D0AFBs
20.04 – Musikcafeen, Huset, København – Billetter: http://bit.ly/2mlBLOC
27.04 – Posten, Odense – Billetter: http://bit.ly/2CZkd5B

Del.

Kommentarer er slået fra.