Rajin og Gilli siger goddag med “Farvel”

0

Så kom den, Rajins nye udspil, og så ovenikøbet i selskab med en af de helt store undergrunds-rappere, Gilli! Tracket hedder “Farvel”, og afslører bl.a. en vanvittigt imponerende vokal fra Rajin.

Man stødte først på Rajin med nummeret “Ligeglad”, som afslørede en vokal, der hører med oppe blandt de største danske stemmer. På det nye udspil har det nye talent slået sig sammen med endnu et nyt talent, nemlig rapperen Gilli, som med sit B.O.C-medlemskab og imponerende teknik, må siges at være en af de mest interessante danske rappere i øjeblikket.

Udover de imponerende høje toner, som Rajin formår at komme op i, står han også selv for komponeringen og produktionen, imens VuduVille står bag videoen.

Gilli bidrager med hans altid skarpe lyrik, stemme og flow, og sætter prikken over i’et på nummeret, som nok skal få en del opmærksomhed!

Man må sige, at resultatet er dybt professionelt, og det er ikke småting vi efterhånden ser fra de nye kunstnere. Sammen står de blot endnu stærkere, og det kan vi jo som lyttere nyde godt af.

Se og hør “Farvel” herunder, og smut forbi Facebook, hvor du finder Rajin, Gilli og VuduVille Films.

Del.

Kommentarer er slået fra.