Rest In Beats: »Vores fremtid er regnbuens farver«

0

Den danske duo Rest In Beats består af kæresteparret Rezwan Farmi og Sebastian Rønde Thielke, og i år er de finalister i P3’s KarriereKanonen, som vanligt bliver afgjort på Smukfest. Vi tog en snak med duoen op til koncerten på Kærligheden.

Hvornår begyndte I at lave musik sammen?

Vi begyndte at lave musik sammen i 2012, hvor Rezwan skrev nummeret “Little Bird”, som Seb scratchede et beat til og lavede en animationsvideo til. Nummeret bestod udelukkende af Rezwans vokal og Sebastian scratch-beat, hvilket lagde grundlag for navnet Rest in Beats.

Hvordan er det at lave musik sammen når man er kærester?

Det er fantastisk dejligt at kunne dele en så stor passion med sin kæreste og have gjort det i 5 år. Både i form af at skrive og producere musikken sammen, men især det at spille live-koncerter sammen – det er meget unikt og givende at stå på en scene sammen og mærke den energi der kommer fra publikum. Det er ikke altid vi har samme oplevelse, men når vi har og den er magisk, som da vi spillede på SPOT i år, er det helt fantastisk!

Rezwan’s tekster er meget personlige, og det faktum at Sebastian på meget tæt hold oplever de følelser og hændelser de udspringer fra, giver noget stærkt til musikken og udtrykket, som er svær at beskrive med ord, men som vi ved kan mærkes af andre end os selv, når vi står på en scene. Det er selvfølgelig også en udfordring at være kærester i et band og især det kun at være 2, da vi skal være gode til at holde vores egne deadlines og da vi indtil for nyligt har stået for ALT selv. Også uenighederne 🙂 Vi har for et par måneder fået en skøn booker, Elias Irgens, fra Bullet Booking, hvilket er super dejligt.

Hvordan ville I beskrive jeres musikalske univers?

Snørklet, personlig og poetisk pop der hviler ovenpå levende, tektoniske, triphop beats. Rezwans irakisk-kurdiske aner viser sig tydeligt i hendes fraseringer og udtryk, hvilket beriger det danske sprog, sætter janteloven på hylden og ilden og det personlige udtryk i højsædet.

Vores univers er fyldt med farver; både de blå, skrig-gule og især den dybe røde, som omfavner og bringer varme og håb med sig til enhver. Der er både plads til dem som gerne vil danse og skeje ud til et tungt beat og til dem som foretrækker at fordybe sig i tekstuniverset og/eller iagttage Sebastians jongleren med pladespiller og diverse maskiner.

I er finalister i KarriereKanonen og skal spille på Smukfest – hvordan føles det?

Det føles skønt og spændende! Vi havde en fantastisk oplevelse på Atlas/SPOT festivalen i foråret og glæder os ikke mindre til at spille på Kærligheden på Smukfest. Det bliver garanteret smukt og lige meget hvad det ender med, er vi super stolte over anerkendelsen og over at være nået så langt.

Har I nogle overraskelser i ærmet til koncerten?

Ja, der er et par stykker, som vi jo af gode grunde ikke kan afsløre 🙂 Men vi glæder os ligeså meget som jer.

Hvad byder fremtiden på?

Den byder på nogle dejlige koncerter henover sommeren og efteråret, en mere rolig vinter efterfulgt af en EP i foråret. Og så byder den på nye sange, nye følelser og endnu mere kærlighed og eventyr! Fremtiden er helt klart regnbuens farver.

Oplev Rest In Beats her:

28.07 – Carpark festival
03.08 – New Note
08.08 – Smukfest
17.08 – CPH pride – Under The Rainbow
05.09 – Beats og Bølger
13.10 – Viften
20.10 – STARS

Del.

Kommentarer er slået fra.