Rockduo med bredt repertoire

0

Den danske rockscene får et spark bagi i form af rockduoen Howl Baby Howl, som med et bredt repertoire af charmerende garage-larm og blød og melodisk rock, melder deres ankomst.

Scenen er et tilrøget lokale, hvori man finder et par rockmusikere i hvide undertrøjer og smøger i mundvigen. Ganske vist et kliché-scenarie, men alligevel præcis den følelse som Howl Baby Howl efterlader lytteren med.

Jeg blev især imponeret af duoens brede repertoire, som virkelig viser hvor stort et overskud Jeppe og Silas ligger inde med.

Drengene er lige på nippet til at færdiggøre udgivelsen af deres EP-trilogi, som afsluttes på mandag med EP’en Summer Of Shame. De to foregående EP’er Kids Of Chaos og Mountain Of Pounding Pop fik rosende ord med på vejen, og man finder bestemt et potentiale i musikken.

Lytter er især glad for at fremhæve nye danske rocknavne, som formår at præsentere deres musik på en interessant og unik måde. Howl Baby Howl har en fantastisk evne til at pakke rockmusik appetitligt ind, uden at lade sig begrænse. Imponerende.

Følg Howl Baby Howl på Facebook og hør nummeret “That Good Night” fra den kommende EP Summer Of Shame herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere