Roskilde får ny hiphop-festival

0

Mange forbinder naturligt Roskilde med Roskilde Festival. Men nu har 2 venner besluttet, at gøre Roskilde kendt for en ny festival. Byd velkommen til BoomBlastar.

Efter et par vellykkede arrangementer på spillestedet Gimle i Roskilde, besluttede vennerne og musikerne Christian Mauricio Carlsen og Lasse Peter Nielsen, at gøre BoomBlastar til en festival. BoomBlastar er et koncept centreret omkring hiphop, hvor etablerede såvel som upcoming artister indtager scenen. Projektet kommer ud fra personlige erfaringer og en lyst til at give noget tilbage.

Der var engang et sted som hed Got Jamn, hvor vi fik lov at optræde, hvis de ikke havde givet os chancen, havde vi nok ikke lavet musik, og derved heller ikke arrangeret BoomBlaStar Festival! Det er den chance vi gerne vil give videre til andre!”, lyder det fra Lasse.

Den nye festival kommer ligesom de forgangne 2 arrangementer, til at foregå på Gimle. Over 100 navne kan opleves henover 2 dage, og det imponerende lineup byder bl.a. på etablerede navne som Jooks, Kasper Spez og Jonny Hefty & Jøden, samt spændende nye artister som Hallo! Mikkel, Curtis Gold og Lille.

Udover musik byder BoomBlastar Festival også på grafitti workshops, freestyle battles, dance battles, skate-muligheder, streetwear og meget andet. BoomBlastar drives af 100% frivillige, og festivalen bliver afviklet sammen med Gimles ligeså ihærdige frivillige.

Det er vigtigt for os at vise at Roskilde by også kan noget uden for selve Roskilde Festival, og at det er muligt, med blandt andet lokal støtte, at skabe noget stort og relevant, som en bred ung målgruppe kan have glæde af – gæster, som artister.”, udtaler Christian.

Ambitionen med BoomBlastar er at udvide Roskildes musikkultur, støbe et springbræt for nye artister og skabe Danmarks største hiphop-festival. Fremtiden byder på flere og større samarbejdspartnere, samt muligheden for at kunne invitere udenlandske artister, til næste års festival.

BoomBlastar Festival ’15 finder sted d. 11-12. september på Gimle i Roskilde. Eventet kan også findes på Facebook.

boomblastar_web2

Del.

Kommentarer er slået fra.