Roskilde Festival: Atmosfæriske School of X lukkede Rising søndag nat

0

http://bossons-fute.fr/?fimerois=you%26me-site-de-rencontre&6bc=a4

rencontre blaye

single wohnung steyr land Sent søndag aften kunne man opleve School of X på Rising scenen, som skulle vise sig at blive en atmosfærisk oplevelse med drømmende numre, lys og farver.

http://www.csipkehotel.hu/includes/miowe/2176 Bag School of X finder man Rasmus Littauer, som udover hans store talent som trommeslager, også besidder evnerne til at skabe et mere roligt og stemningsfuldt lydbillede. Rasmus har ikke mange singler ude, men fyldte alligevel tre kvarter med smukke og gennemførte indienumre, akkompagneret af bandet bestående af tre velspillende musikere.

http://katietraxler.com/?vuiowew=rencontre-femme-divorc%C3%A9e-tunisie&09e=c3 Stemningen var nærmest drømmende, og publikum blev ført igennem en rejse af både spændende og eksperimentale produktioner. De flydende synths og den både fremtrædende og toneangivende saxofon gjorde koncerten til en spændende musikalsk oplevelse, som blev komplementeret flot af både lyset og røgen på scenen.

source Det var tydeligt at mærke Rasmus’ erfaring som trommeslager, og energien blev på imponerende vis tilpasset lydbilledet.

http://avpsolutions.com/blog/tag/website-merchant-account/ Et højdepunkt fra aftenen må siges at være coveret af Sades “By Your Side”, og da nummeret “Words” rundede koncerten af, stod man tilbage som publikum med følelsen af, at have været fanget af stemningen hele vejen igennem.

http://devrimcicephe.org/vistawkoe/1269 School of X er et projekt som uden tvivl bør opleves live, og det bliver ikke sidste gang, at jeg oplever musikken fra scenenkanten.

Del.