Roskilde Festival: Emilie Ramirez sejrede på Rising-scenen

0

En af søndagens bedste koncerter stod Emilie Ramirez for, da hun skabte fest på Rising-scenen.

Den blot 21-årige sangerinde indtog scenen iført en komplet orange dragt med gotiske bogstaver på ryg og ærmer samt hætte med pelskant. Allerede efter få sekunder af nummeret “Lupus” vidste man, at publikum var med Emilie. Den glade og stolte sangerinde var ikke sky for at nævne hendes begejstring for det store antal mennesker, som var mødt op, og det hele blev endnu smukkere da hun nævnte, at hendes mormor sad derhjemme og krydsede fingre for koncertens succes. Publikum skreg, og en bedre optakt til det efterfølgende nummer “Grandma”, skal man lede længe efter.

Debut-EP’en Grandma Said blander både soul, hiphop og ørehængende pop, og de forskellige elementer spillede godt sammen live, samtidig med, at Emilies store musikalske potentiale tydeligt kom frem fra scenekanten.

Koncerten bød på et par nye numre, og Emilies vokal var det bærende element hele vejen igennem. De tunge og markante trommer sikrede festen, og det charmerende soul-talent skabte generelt en rigtig god stemning med hendes store ydmyghed og nærvær.

Det var svært at finde nogle, som ikke sang med på de fleste numre, og da Emilie til sidst i koncerten udbrød: “Er der nogle, som er klar til lidt Tranquilizer?”, ramte publikum kogepunktet. Med så stort et overskud og åbenlyst talent, er det ikke underligt, at hun ofte roses for hendes live-optrædener. Helt igennem fornem koncert.

Del.

Kommentarer er slået fra.