Roskilde Festival: Farveblind startede nattefest om dagen på Countdown

0

Duoen, som skaber fusion mellem den elektroniske og poppede genre, skabte en fest på Countdown denne tirsdag eftermiddag i høj sol.

Da den aalborgensiske duo trådte ind på scenen fornemmede man både nervøsitet og spænding i drengene, hvilket er helt forståeligt for et upcoming band på en scene på Roskilde Festival. Der gik dog ikke længe før en eksplosion af energi væltede ud over scenen, og debutsinglen “Wasteful Talk” fik folk godt igang.

Duoen leverede herefter det ene hårdtslående og energiske nummer efter det andet, og selvom musikken måske havde passet bedre i en aften eller natlig setting, så var dagslyset ingen hindring for at skabe feststemning.

Begge musikere havde god kontakt med publikum hele vejen igennem, og især trommespillet fra Jens Mouritzen var med til at gøre oplevelsen af bandet på scenen endnu vildere.

Et både velplaceret og spændende afbræk i de tunge produktioner kom i form af sangerinden JÆRV, som trådte ind på scenen og gav et nummer, hvor hendes vokal komplementerede elektronikken imponerende godt.

Techno har det med at fungere godt på festivaler, og det beviste Farveblind i den sidste del af koncerten, hvor numrene netop var i denne genre.

Ikke mange bands kan spille et crowd på Roskilde Festival op på en tirsdag eftermiddag i så stor stil, som Farveblind gjorde i dag. Kombinationen af de vilde produktioner og energien hos både band og publikum, gjorde denne koncert til en stor oplevelse.

Del.

Kommentarer er slået fra.